Bemutatkozás - Óriáskerék Motoros Egyesület Nyíregyháza

Tartalomhoz ugrás

Főmenü:

Bemutatkozás

Alapítás - 2015-ben alakult meg a nyíregyházi Óriáskerék Motoros Egyesület. Motorozni szerető és tenni, segíteni akaró baráti társaság tagjai döntöttek úgy, hogy létrehoznak egy egyesületet. Legfontosabb célkitűzésüknek tartják a motoros kultúra népszerűsítését, ennek érdekében pedig rendezvények, események lebonyolítását.

Az élet minden területéről - Az egyesület alapítói között az élet minden területéről megtalálhatók motorosok. Fellelhető közöttük nyelvtanár, pénzintézeti vezető, mentőorvos, és lelkész is. Közös szemléletük, hogy munkájukkal –pusztán lelkesedésből – segítsék a motoros társadalmat, az egyesületet. Számos program szervezése vette kezdetét, melyeket hagyományteremtő céllal indítottak útjára.

Túráktól a véradásig - Az Óriáskerék Motoros Egyesület egyik legnagyobb rendezvénye a Nyíregyházán megrendezésre kerülő véradás, melyre több ezer motoros érkezik. Ugyanakkor egész évben lesznek motoros túrák, újraélesztési tanfolyam, sőt az alapítók gondoltak a hosszú téli napokra / éjszakákra is, amikor a nyelvoktatásra helyezik majd a hangsúlyt.

Vezetéstechnikai tanfolyam Nyíregyházán - Az egyesület egyik fő célja a közlekedésbiztonság javítása. Ennek érdekében már felvettük a kapcsolatot a Honda Safety Hungary vezetéstechnikai központtal, akik vállalták, hogy a vidéki nagyvárosok közül elsőként Nyíregyházán tartanak tréningeket, minden hónapban. Itt minden felszerelést, motort, oktatót biztosítanak azoknak, akik szeretnék elvégezni a tanfolyamot, ezáltal is csiszolva motoros tudásukat. A tréningen csak az egyesület tagjai vehetnek részt!

Tagsági kártya és póló - Az összetartozás jeleként az Óriáskerék Motoros Egyesület valamennyi tagja egy sorszámmal és vonalkóddal ellátott plasztik kártyát vehet át. Az első 100 tag pedig ajándékba kap egy, az egyesület címerével díszített pólót is. Nyíregyházán megrendezésre kerülő számos eseményen képviseltetni szeretnénk magunkat, ezzel is népszerűsítve a motorozást és az egyesületet.

Alapító okirat letöltése   >>>

 
Vissza a tartalomhoz | Vissza a főmenühöz